Om mig

Jag som gör denna sida heter Camilla och jag gillar att resa :). 

Mitt favoritressällskap är familjen; min man och våra tre barn födda 2006, 2008 och 2010.

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

Fru

ResGlad

Välkommen till min reseblogg!
Här skriver jag om korta och långa resor och utflykter.
I Sverige, Europa och Världen.

2019/12/23

I Dubai finns mycket att uppleva och skyskraporna duggar tätt. I Dubai är det också mycket av världens största, högsta osv och såklart finns här världens högsta byggnad - Burj Khalifa. Och såklart ville vi åka upp i den!

2019/12/01

Vår första dag i Dubai tog vi en varm promenad från vårt hotell i gamla delen av Dubai fram till floden Dubai Creek som är  full av de traditionella Abrabåtarna som slussar turister över floden till en mycket billig penning. På andra sidan floden finns ett område av so...

2019/11/17

I slutet på sommaren tog jag och mellansonen en liten utflykt i Storskogen. Storskogen är ett naturreservat i Storvreta utanför Uppsala med flera markerade stigar att välja mellan och vi valde att gå en del av vildmarksleden.

2019/10/27

Vi har besökt Halland vid några olika tillfällen och här har jag samlat ihop våra utflykter och länkat till tidigare blogginlägg.

2019/10/13

Då är det dags att skriva om Sveriges fjärde största stad Uppsala vars siluett präglas av de historiska byggnaderna Domkyrkan och Uppsala slott. I Uppsala finns Nordens äldsta universitet som grundades 1477 och studenterna gör sig påminda i många delar av staden många...

2019/09/29

Vattenland är fartfyllt och härligt och en bra familjeaktivitet och Lost city i Örebro är ett bjuder på bra vattenäventyr med djungeltema.

Please reload

KONTAKTA FRU RESGLAD?

Kontakta mig i formuläret nedan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now