Om mig

Jag som gör denna sida heter Camilla och jag gillar att resa :). 

Mitt favoritressällskap är familjen; min man och våra tre barn födda 2006, 2008 och 2010.

Sök med taggar
Please reload

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

Fru

ResGlad

2019/12/01

Vår första dag i Dubai tog vi en varm promenad från vårt hotell i gamla delen av Dubai fram till floden Dubai Creek som är  full av de traditionella Abrabåtarna som slussar turister över floden till en mycket billig penning. På andra sidan floden finns ett område av so...

2019/11/17

I slutet på sommaren tog jag och mellansonen en liten utflykt i Storskogen. Storskogen är ett naturreservat i Storvreta utanför Uppsala med flera markerade stigar att välja mellan och vi valde att gå en del av vildmarksleden.

2019/10/27

Vi har besökt Halland vid några olika tillfällen och här har jag samlat ihop våra utflykter och länkat till tidigare blogginlägg.

2019/10/13

Då är det dags att skriva om Sveriges fjärde största stad Uppsala vars siluett präglas av de historiska byggnaderna Domkyrkan och Uppsala slott. I Uppsala finns Nordens äldsta universitet som grundades 1477 och studenterna gör sig påminda i många delar av staden många...

2019/09/29

Vattenland är fartfyllt och härligt och en bra familjeaktivitet och Lost city i Örebro är ett bjuder på bra vattenäventyr med djungeltema.

2019/09/15

Vi möts av följande ord: "Vi slutar inte leka för att vi åldras, vi åldras för att vi slutar leka". Vi har kommit till ett ställe för den som vill leka, testa och utforska; Tom Tits i Södertälje.

2019/09/01

Miss Voon i Uppsala drivs av Melker Andersson och Jonas Svensson, som båda varit med i Kockkampen, och här har man inspirerats från alla de asiatiska köken tillsammans med en skandinavisk grund. Förra gången jag var här var jag riktigt nöjd och vi har hört mycket gott...

2019/08/18

Mitt i en korsning ligger stället som ser riktigt ruffigt ut men här görs kanske landets bästa napolitanska pizzor.

2019/08/04

Böda är en liten ort på norra Öland som landsvägen norrut passerar rakt igenom. Svänger man av mot hamnen kommer man till en lite halvruffig men mysig fiskehamn.

2019/07/21

Den svenska strand som blivit vår självklara favorit är den milslånga sandstranden i Bödabukten på norra Öland. Det är vyer och en känsla man längtar till året om.

Please reload

KONTAKTA FRU RESGLAD?

Kontakta mig i formuläret nedan.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now