Om mig

Jag som gör denna sida heter Camilla och jag gillar att resa :). 

Mitt favoritressällskap är familjen; min man och våra tre barn födda 2006, 2008 och 2010.

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

2018/01/21

Juni 2017 var det så dags för vår resa till Florida! Jag har skrivit många inlägg i bloggen om våra tre veckor runt om i Florida och här kommer ett sammanfattande inlägg som länkar till de olika inläggen där man kan läsa mer.

2018/01/14

Vår absolut första matbit i Florida åt vi på Wendy's. Vi kom direkt från flygplatsen där vi väntat länge i tullen, åkt till hyrbilscenter, stått i kö för att hämta bilen och äntligen var vi på väg mot huset. Sååå trötta och sååå hungriga.

2018/01/07

För en Roadtrip behövs såklart en bil! Och är det dessutom i USA man befinner sig så underlättar det en hel del att man har tillgång till bil.

2017/12/31

På Floridas västkust finns många fantastiska stränder. Här kommer beskrivning av Clearwater Beach, Siesta Beach, Turtle Beach, Venice Beach, Lido Beach och Anna Maria Island.

2017/12/25

Sawgrass Mills är ett gigantiskt köpcentrum som ligger utanför Fort Luaderdale, strax norr om Miami. Sawgrass Mills ska tydligen vara världens största Outlet-center och här finns det mesta och därmed också de riktigt lyxiga butikerna.

2017/12/18

Eftersom vi hyrde hus när vi var i Florida så blev det naturligt att vi behövde handla mat. Det blev framförallt på Walmart - som hade ALLT - och Publix - som upplevdes som lite mer kvalitetsfokuserade.​

2017/12/11

Anna Maria Island ger känsla av lugnt villaområde och det finns inga höga hus. Kikar man närmare ser man dock att många hus är för uthyrning så det är en turistort utan att det riktigt syns.

2017/12/04

Vår tredje vecka i Florida åkte vi till Floridas västkust och hyrde ett hus i Sarasota. Det blev det tredje huset under vår resa. Vi gillade huset och det är ett jätteskönt, avslappnat och även prisvärt sätt att semestra.

2017/11/27

Vår tredje vecka testade vi vattenlandet Adventure Island i Tampa. Omdömet om detta badland färgas av att vi veckan innan var på Aquatica i Orlando. Aquatica är bästa badlandet vi besökt hittills och jämför man de båda är Aquatica det bättre badlandet på i stort sett allt. Men trots detta är Adventure Island ett bra ställe med mycket härligt bad och äventyr för en varm dag.

2017/11/20

Strax söder om Sarasota på Floridas västkust ligger Venice som är en mysig och lugn stad.

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now