Om mig

Jag som gör denna sida heter Camilla och jag gillar att resa :). 

Mitt favoritressällskap är familjen; min man och våra tre barn födda 2006, 2008 och 2010.

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

2017/01/08

Vi tog en promenad in till Santa Maria och slog oss ned på Café Londres. Under tiden vi väntade på vår lunch spelade barnen Kalaha. Maken och jag tittade oss omkring och fastnade för en tavla på väggen ovanför oss. Den var ganska stor med varma färger; rött, gult, orange och blått. Tavlan föreställde en grupp män som stod och spelade i en båt.

Vi gillade tavlan båda två och frågade om den gick att köpa i Santa Maria. Personalen...

2017/01/06

Vi valde halvpension på hotellet för att vara på den säkra sidan men skulle vi göra om resan skulle vi bara boka frukost på hotellet. Frukosten var ok men lunch/middag var vi inte nöjda med. Hotellet var dock flexibla så att vi ibland åt lunch och ibland middag på hotellet.

När vi åt ute minns vi följande:

Middag på OCaranguejo

Vi hade läst att man fick låna ficklampor på denna restaurang och det stämde. Belysningen var svag och...

2017/01/04

Vi hade kollat upp Santa Maria i Trip advisor innan avfärd och högt upp på listan fanns ett ställe som heter Cape Fruit. En dag letade vi oss dit och det var ett trevligt ställe. Vi kom på eftermiddagen och möttes upp av en trevlig tjej. Bara efter några ord så frågade hon oss, på svenska, om vi var svenskar. Hon hade jobbat som reseledare, fastnat för Kap Verde och jobbade denna säsong på Cape Fruit.

Vi beställd...

2017/01/02

Hösten 2015 ville vi komma till sol och värme. Vi tittade på olika resmål och pratade runt. Hade hört en del om Kap Verde och började kolla lite extra på det resmålet. Medeltemperaturen för perioden oktober-november är 27-29 grader vilket lät helt underbart. Vi valde att resa till ön Sal och byn Santa Maria. 

Hotellet vi bodde på hette Oasis Salinas Sea. Vi var nöjda med hotellet som hade en modern, snudd på skandinav...

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now