top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Hyra hus i Orlando


ROADTRIP FLORIDA JUNI 2017

3 veckor.

3 hus.

Familjeresa med 3 barn i åldrarna 7, 9 och 11 år.

Detta fina och stora hus hyrde vi i Orlando i 6 nätter. Huset ligger i Bella Vida Resort som är en gated community.

Fru ResGlad hyr hus i Orlando

Huset var 250 m2 med fyra sovrum så det var gott om utrymme. Till huset hörde också en fin pool med jacuzzi i ena delen och runt om poolen fanns ett nät som höll insekter borta. Priset för detta hus var definitivt överkomligt; standardpriset för huset var 8400 SEK / vecka men varierade lite under året och utöver detta tillkom kostnad för slutstädning.

Vi hittade denna villa på Blocket under benämningen "Orlando Lyxvilla - Pool/Spa - nära Disney" och i annonsen hänvisades även till en youtube film där uthyraren gav en bra bild av huset.

Hur gick det till rent praktiskt?

Vi hittade annonsen på Blocket. Jag skickade ett meddelande till uthyraren via blocket och stämde av att huset var ledigt. Därefter fick uthyraren mina kontaktuppgifter och hon gjorde en bokning via Bella vida resort och jag fick ett bekräftelsemail. Därefter betalade vi in en summa i förskott och resten av kostnaden 1 månad innan våra bokade datum. Kontakten fungerade smidigt. När vi kom till huset hade vi en kod för att komma in i huset och vi fick anmäla oss till receptionen på området och skriva på.

Vi var absolut nöjda med huset och även läget i förhållande till exempelvis SeaWorld som vi besökte flera gånger.

Vårt största frågetecken i början av vistelsen var nog var man skulle slänga soporna. Det stod att det skulle finnas en behållare precis utanför huset och det tog ett tag men sedan förstod vi att det var inne i denna bänk som man skulle lägga sina sopor...

Fru ResGlad hyr hus i Orlando

112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page