top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Shoppingcenter i Florida


ROADTRIP FLORIDA JUNI 2017

3 veckor.

3 hus.

Familjeresa med 3 barn i åldrarna 7, 9 och 11 år.

Sawgrass Mills

Sawgrass Mills är ett gigantiskt köpcentrum som ligger utanför Fort Luaderdale, strax norr om Miami. Sawgrass Mills ska tydligen vara världens största Outlet-center och här finns det mesta och därmed också de riktigt lyxiga butikerna.

På godisaffären finns det såklart MYCKET godis och STORA förpackningar. Många hamburgare blev det på vår USA-trip men just denna godis-hamburgare skippade vi.

Svenskt godis!? Skönt att man poängterar på förpackningen att det är "Fat free food".

Utanför Sawgrass Mills åt vi lunch på den trevliga italienska restaurangen Villagio. Vi njöt av Ceasarsallad, skaldjurspasta, gnocci och pizza.

Sawgrass Mills-besökets enda men mycket uppskattade shopping stod barnen för som köpte varsin Fidget Spinner.

International Plaza

Ett annat stort shoppingcenter i Florida som vi besökte var International Plaza i Tampa. Här var det lyxiga butiker och vi tittade både på Ferrari och Tesla. Blev dock inget köp...

Mest tid på International Plaza tillbringade vi dock i en Apple-butik där hela familjen sysselsatte sig med att titta på och testa nya snygga Apple-produkter.

Innan vi lämnade köpcentret passade vi på att äta lunch på The Cheesecake Factory.

Aventura Mall

Det sista köpcentret vi besökte var Aventura Mall när vi behövde fördriva de sista timmarna innan vi skulle till flygplatsen i Miami för hemresa. Detta var precis som International Plaza en mer lyxbetonad Mall än Sawgrass Mills. Här åt vi också resan sista hamburgare; på Five Guys.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page