top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Test av snabbmatskedjor i USA


ROADTRIP FLORIDA JUNI 2017

3 veckor. 3 hus.

Familjeresa med 3 barn i åldrarna 7, 9 och 11 år.

Wendy's

Vår absolut första matbit i Florida åt vi på Wendy's. Vi kom direkt från flygplatsen där vi väntat länge i tullen, åkt till hyrbilscenter, stått i kö för att hämta bilen och äntligen var vi på väg mot huset. Sååå trötta och sååå hungriga. Vi stannade så fort vi hittade någonstans att äta och eftersom Wendy's finns nästan överallt så var det inte så konstigt att det var där vi hamnade. Detta är ett ställe man kan åka till om man ska äta billigt; 20 dollar för fem personer. Olika familjemedlemmar var olika nöjda. Själv tyckte jag att det var helt ok. Hamburgarna var i stil med Mc Donald's i Sverige förutom att de var fyrkantiga. Och hungern ska väl vara bästa kryddan...

Jimmy John's

Jag hade fått tips om Jimmy John's från en kollega som tyckte att de hade jättegoda mackor.

Det blev faktiskt Jimmy John's tre gånger under vår Florida-vistelse. Goda, fräscha mackor med ett enkelt koncept. Som denna kalkonmacka "Turkey Tom" med endast sallad, majonäs och kalkon.

Dunkin' Donuts

Längs motorvägarna var det vissa kedjor som hela tiden återkom. En av dessa var Dunkin'Donuts så vi tänkte att detta måste vi testa!

Vi valde några olika sorter till förmiddagsfika men nä, det här var inge vidare gott.

Kentucky Fried Chicken & Taco Bell

Vi ville testa de riktiga snabbmats-klassikerna när vi var i USA och en dag längs vägarna slog vi två flugor i en smäll i en gemensam restaurang för Kentucky Fried Chicken (KFC) och Taco Bell. Yngsta sonen älskar chicken nuggets och tyckte att KFC var jättegott. Vi andra var inte övertygade om varken KFC eller Taco Bell. Men kul att vi testade! Billigt var det iallafall: 26 dollar för 5 personer.

Five Guys

Detta hamburgareställe hade vi fått rekommendationer till innan vår resa men det dröjde till sista dagen innan vi testade. En lunch på Five Guys för fem personer gick på 42 dollar. Jag tyckte att hamburgarna var goda men alla i familjen var inte lika förtjusta.

I följande av mina inlägg finns det också en hel del resturangtips från runt om i Florida:

345 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page