top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Fira 14-åring på Brödernas

När 13-åringen blev 14 år firade vi honom med att äta middag på Brödernas. Han älskar hamburgare och här serveras många goda varianter.


14-åringen valde en avskalad Greven med cheddarost, bacon och salladsblad. Han lyckades byta ut silverlöken mot en lökring. Schysst! Ingen majjo heller, den tog vi bredvid så att vi andra fick dipp :)

Fru ResGlad på Brödernas

Lillbrorsan valde en Greven med alla tillbehör på.

Fru ResGlad på Brödernas

Storasyster och pappa valde #93 Zibanejad med cheddarost, lökring, karamelliserad lök, husets majjo, salladsblad och silverlök.


Själv valde jag månadens burgare i februari: Bro Dude Burger med Väddö cheddarost, fried dill pickles, picklad silverlök och brynt smör-majjo. Riktigt, riktigt god burgare! Tror att det som var allra bäst var den milda löken och brynt smör-majjon.

Fru ResGlad på Brödernas

Vi testade 3 sorters tillbehör; Fries, Cheesy fries och lökringar. Helt ok men det var burgarna som var den stora behållningen på Brödernas.

Fru ResGlad på Brödernas

Fru ResGlad på Brödernas

Eftersom det var Corona-tider valde jag Brödernas WAP som ligger i utkanten av Uppsala i anslutning till en stor paddel-anläggning. För säkerhets skull hade jag bokat bord. Det behövdes inte...

Fru ResGlad på Brödernas

Slutomdöme: flera i familjen tyckte att detta var burgare som var bland de godaste man ätit.

Och då har vi ätit många burgare genom åren, framförallt sönerna. Här kommer några:

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page