top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Prisvärt hotell i Dubai

HÖSTLOV I DUBAI 2019

9 DAGAR

FAMILJERESA MED TRE BARN I ÅLDRARNA 9, 11 och 13 ÅR


Vi landade i Dubai en söndagmorgon och tog en taxi till hotellet. Personalen var vänlig och tillmötesgående och lät oss checka in direkt när vi kom på tidig förmiddag vilket uppskattades mycket eftersom vi var trötta och möra efter att ha försökt sova en natt på planet. Vi bytte snabbt om och tillbringade våra första timmar i Dubai vid poolen.

Fru Resglad tipsar om prisvärt hotell i Dubai.

När vi blev hungriga och ville äta en tidig lunch siktade vi in oss på restaurang Caspian som låg bara något kvarter från hotellet. Mer om resturang Caspian i mitt inlägg om persiska restauranger i Dubai.

Fru Resglad på restaurang Caspian i Dubai.

Vårt hotell för vår vistelse var Savoy Central Hotel Apartments på Al Rolla Road i stadsdelen Bur Dubai. Vi var jättenöjda och det var verkligen prisvärt. Vi fick tipset från resebloggen 4000 mil så det är vi tacksamma för. Området är inte tätt med turister utan många med ursprung i Indien och Pakistan bor i området. Vi hade ett familjerum med två dubbelsängar, en bäddsoffa och ett litet kök. Poolen var härlig att svalka sig i och det var skönt att det alltid fanns någon del med solsängar i skugga.

Fru Resglad tipsar om prisvärt hotell i Dubai.

Personalen var genomgående hjälpsam och trevlig och frukosten var helt ok, inget överdåd men ändå så att vi alla hittade något som föll oss i smaken. Det var ca 20 minuter med taxi till Burj Khalifa och ca 30 minuter till Dubai Marina men det var också gångavstånd till metron från hotellet. Vi bokade vårt rum direkt på hotellets hemsida och passade på när de hade ett bra erbjudande vilket verkar dyka upp då och då. För våra 8 nätter betalade vi 11600 SEK vilket måste ses som ett bra pris för fem personer i Dubai.

Fru Resglad tipsar om prisvärt hotell i Dubai.
Utsikt över Dubai från hotellet

Savoy Central Hotel Apartments är absolut ett tips om man kan tänka sig att bo utanför turistområdena och därmed få uppleva ännu mer utav Dubais kontraster.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page