top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Pinchos i Sälen

När vi var på skidsemester i Sälen under påsken 2022 var det dags för "minstingen" att fylla 12 år. Det firades bland annat med en middag på Pinchos på Sälfjällstorget bara några steg från lägenheten vi hyrde.

Fru ResGlad på Pinchos i Sälen

App-restaurangen Pinchos finns på många platser i landet och detta var första gången som vi som familj testade deras koncept. Restaurangkedjan har cirkustema och vi välkomnades med popcorn.

Fru ResGlad på Pinchos i Sälen

När vi visats till vårt bord blev vi introducerades till hur beställningar görs i appen, var vi hämtar mat och dryck mm. Det är ett smart grepp att få oss gäster att göra en del av jobbet men det var trots det oväntat mycket personal som rörde sig i restaurangen.

Fru ResGlad på Pinchos i Sälen
Här fick man själv hämta sina rätter när ett meddelande kommit i telefonen.

Vi undrade innan om det gick att göra justeringar eftersom äldsta sonen ville beställa en hamburgare utan dressing. Det var helt ok att ha specialönskemål och då sa man bara till i samband med att man gjort beställningen i appen och då gick personalen och meddelade köket. I vårt fall gick dock inte informationen hela vägen vilket innebar att vi fick en bonusburgare med dressing och därefter fixades en hamburgare utan dressing fram.


Rätterna är små och kallas tapas. Vi åt ca 5 rätter per person och testade genom en hel del av menyn; Kebab i pita, Burger, Oxfilé & tryffelpasta, Crispy pork bao, Crispy chicken, kycklingspett, Onion & mozzarella donuts, friterade dumplings, pizza Margherita mm



Fru ResGlad på Pinchos i Sälen
Fish and Chips

Vi nämnde att vi hade en födelsedagsfirare med oss och i samband med dessert fick vår 12-åring en sprakande överaskning vilket uppskattades. Däremot gillade han inte riktigt glassen så mamman fick bonusglass att äta. Mums :)

Fru ResGlad på Pinchos i Sälen
Glass & Chips - kolaglass smaksatt med brynt smör, frasiga potatischips och salt karamell

Betala kunde man göra i appen eller helt vanligt med personalen. Vi valde att betala i appen vilket gick snabbt och smidigt. För att locka oss tillbaka fick vi genast i appen flera bonus-tapas till nästa besök. Blir det ett nytt besök då? Kanske, kanske inte. Jag tyckte att maten var helt ok men inga smaksensationer och generellt var hela familjen nöjd.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page