top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Mycket god burgare på Speed Snacks i Västerås

Jag och 14-åriga sonen var häromdagen på väg genom mellan-Sverige och i Västerås skulle det vara lagom med lunch. Vi gillar hamburgare båda två och jag tänkte att vi kunde vara lite mer fantasifulla än att stanna på Max och googlade runt på olika alternativ. Valet föll på Speed Snacks i Erikslunds handelsområde.


Det var en riktigt regnig dag så vi småsprang från parkeringen in på restaurangen.

Lokalen är liten och det får plats fyra bord för fyra personer vid varje bord. Vi kom i lunchtid men det var ingen rusning utan i lokalen satt en gäst förutom oss. Det verkade dock som att man åkte ut med beställningar vid några tillfällen under stunden som vi var där.

Fru ResGlad på Speed Snacks i Västerås

Inredningen i lokalen var genomtänkt och snygg. Ett genomgående koncept genom inredning, servetter, underlägg mm. Det gillar jag.

Fru ResGlad på Speed Snacks i Västerås

Restaurangen kändes familjär och vi kände oss väldigt välkomna. Vid beställningen fick vi ta om några gånger så att allt skulle bli rätt men rätt blev det när vi fick maten serverad. Vi fick också en bonus-dipp vilket var trevligt och generöst.

Fru ResGlad på Speed Snacks i Västerås

Vi beställde varsin Speed Special som bestod av 150 g högrevsburgare, bacon, lök, tomat, sallad, cheddarost, mozzarellaost och dressing. Eftersom det var lunchtid ingick även Pommes frites och dippsås för 110 kr. Riktigt, riktigt gott. Saftigt kött, mjukt bröd, extra gott bacon och goda ingredienser rakt igenom. En höjdarburgare helt enkelt!

Pommes friten och dippsåserna var fullt godkända.

Fru ResGlad på Speed Snacks i Västerås

Sonen älskar kycklingvingar så det blev en lite sido-order till hungrig tonåring. Dessa var väldigt varma när de serverades men var fullt till belåtenhet.

Fru ResGlad på Speed Snacks i Västerås

Vi hade höga förväntningar och de infriades. Förutom mycket god burgare var personalen mycket trevlig och gjorde det lilla extra flera gånger. Som ett exempel bjöds det efter maten på Dumlekola och sonen fick en liten godis-hamburgare :)

Detta ställe kan varmt rekommenderas!

Fru ResGlad på Speed Snacks i Västerås


112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page