top of page
  • Skribentens bildFru ResGlad

Gott kött på Holy Smoke strax utanför Höganäs

Vi skrev in Holy Smoke i mobilens kartfunktion och vägleddes till målet mitt ute på landet utanför Höganäs utan att minsta skylt avslöjade att vi närmade oss.


Dock var det uppenbart att vi kommit rätt när vi såg parkeringen. Också lite oroväckande mycket bilar men stället svalde oväntat mycket folk och vi upplevde ingen trängsel eller köande för att beställa.


När vi gick in på gården där restaurangen fanns möttes vi av en trevlig man. Självklart i långt skägg - det verkade vara ett sånt ställe - som introducerade oss. Sedan var det dags att välja och beställa.



Vi fick ett nummer och därefter var det bara att välja bord. Vid den inre delen av restaurangen fanns en eldstad som spred en del rök så vi valde att sitta en bit ifrån men fortfarande med bra solskydd vilket behövdes denna soliga dag i juli 2021.

Det var snabb service och snart hade vår mat serverats. På denna tallrik syns Brisket, Alabama chicken, Cream chili corn och Pit beans.


Ribs, Creamy mustard potato och Smokey kale.


Ribs och Mac n' Broc.


Omdömet på måltiden var att det var riktigt gott kött. Tillbehören var däremot mera åt helt ok och det var lite svårt att välja hur man skulle beställa så vi fick väl mycket tillbehör även om vi bara hade köpt fyra tallrikar till fem personer.


Efter maten kikade vi runt lite på området och såg var köttet tillagades.


Att sticka in huvudet i värmen här är jag inte avundsjuk på.


Allt som allt är Holy Smoke ett trevligt ställe med riktigt gott kött väl värt ett besök.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page